groeien met je onderneming

Ondernemer Coaching

Hoe laat ik mijn ondernemering groeien? Hoe kom ik aan klanten? Ik heb zoveel te bieden, toch grijp ik vaak mis. In welke richting moet ik groeien? Zal ik mezelf laten bijscholen?!

Je kunt boeken lezen tot je een ons weegt. Checklists en andere goedbedoelde adviezen inplannen in je agenda en opvolgen… maar als de wens om te groeien met je onderneming niet diepgeworteld is, dan wordt het een lastige zaak al die extra stappen te zetten die leiden tot resultaat.

Starten is makkelijker dan je onderneming laten groeien

Starten met je onderneming is vaak veel makkelijker dan je onderneming laten groeien. Bij starten is er een bewijsdrift en een échte wens om het ‘project’ te laten slagen. Groeien is daarentegen wat meer een kwestie van dicipline. Je werkt in je bedrijf, verdient te weinig of genoeg. Vaak zie ik ondernemers hard werken aan al hun opdrachten, maar niet aan hun eigen bedrijf. Of druk met randzaken die afleiden van waar je mee bezig zou moeten zijn.

 

Dromen waarmaken is groeien

Als je droom maar groot genoeg is, dan wil je er net als met starten vol energie aan werken. Een droom zet je in beweging, koppelt acties aan de wensen en zorgt voor een onuitputtelijke motivatie.

 

Coaching gericht op ondernemers die willen groeien

Tijdens coaching voor ondernemers werken we samen aan de basis van groei. Je droom, je helpende en belemmerende gedachten en werk- of levensstijlpatronenen. Daarnaast ontvang je praktische tools.

 

In maximaal zes coachingsgesprekken werken we aan groei van jouw business. Leer herkennen wat je wel en niet wilt. Leer opnieuw ambities te vinden en dat doel te bereiken op een manier die je inspireert en motoveert. Niet alleen het doel maar ook de weg zijn een belangrijke ontwikkeling.

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Wat houdt je nog tegen om te gaan ondernemen? Bel of app gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we welke groei persoonlijk en in (de start van) je bedrijf te maken zijn. 

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

13 + 2 =

Mailen

15 + 15 =

Suzan Bannink werkt samen met