werk en privé balans

Ondernemer Coaching

Als ik nog meer tijd investeer draait mijn business beter, wil ik dat? Hoe zorg ik dat ik voldoende aanwezig ben voor het thuisfront? Ik ervaar stress van het altijd bereikbaar moeten zijn!

Eigen baas zijn, dat is een enorme verantwoordelijkheid. Hard werken voor tevreden klanten, en aan de andere kant goed voor jezelf zorgen. De motor blijft alleen draaien als er een goede balans is tussen werk en privé.

Balans tussen werk en privé gaat eigenlijk over inspanning en ontspanning

Die inspanning lever je waarschijnlijk graag. Succesvol zijn, verwachtingen van klanten waarmaken, doelen halen. Ook op privévlak ligt de lat voor inspanning hoog. Je huis op orde houden, gezondheid aandacht schenken, sociaal richting familie, vrienden en netwerk. En aangezien ondernemers vaak ambitieuze mensen zijn, wil je waarschijnlijk ook nog werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De andere kant van de medaille laat zien dat stress, weinig slaap en altijd maar ‘aan’staan je uitputten. Uiteindelijk kost het steeds meer energie. Je zoekt naar balans… 

Balans start met focus

Weten wat je wilt betekent prioriteiten kunnen stellen, plannen realiseren en een duidelijke grens tussen aan en uit kunnen trekken. Met onze werkplek in een mobiele telefoon is dat best een uitdaging. 

Coaching gericht op het vinden van balans

Tijdens coaching voor ondernemers werken we samen aan het proces om heel goed te leren bepalen wat je nu eigenlijk wilt, waar je tijd en energie in steekt en hoe je dit in jouw leven goed inricht.

 

In maximaal zes coachingsgesprekken werken we aan meer balans tussen werk en privé of beter gezegd tussen inspanning en ontspanning. Leer herkennen wat je wel en niet wilt. Start met focus om je energie goed te verdelen. Die balans komt jouw leven ten goede!

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Wat houdt je nog tegen om te gaan ondernemen? Bel of app gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we welke groei persoonlijk en in (de start van) je bedrijf te maken zijn. 

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

5 + 8 =

Mailen

10 + 15 =

Suzan Bannink werkt samen met