Over mij

Suzan Bannink

Bewustzijnscoach

Als er geen beperkingen zouden zijn…

wat zou jij dan doen?

Iemand in kracht zetten met een nieuw en vast vertrouwen in de toekomst, is de reden waarom ik als coach ben gestart. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zijn leven kan creëren zoals hij of zij dat het liefst wil. Voor mij is niets mooier dan het creëren van bewustwording in het bestaan van mijn coachee en hem of haar het leven te leren herpakken.

Coachees omschrijven mij als is vriendelijk, inspirerend, steunend en confronterend. Met bijna 20 jaar ervaring in het vak weet ik mensen verder te helpen in het bereiken van hun doelen. In mijn beginjaren deed ik dat bij werkgevers. Na het afronden van een internationale coaching studie werd ik ondernemer.

Suzan Bannink

 Leer jezelf nieuw gedrag aan dat 100% werkt voor jou.

In 6 sessies zet jij jouw vraag om in een haalbaar actieplan om te bereiken wat je wilt.

Zet stappen waar je direct iets aan hebt.

Maatwerk: iedereen is uniek

Werkwijze

Suzan Bannink

Jouw programma

De kracht van mijn coaching is het maatwerk dat ik voor jou lever. Van mij zul je nooit een kant en klaar programma krijgen. Dan kan ik je net zo goed een zelfhulpboek via post versturen. Daar zijn er al zoveel van, met vaak een teleurstellend resultaat.

Bij mijn aanpak staat jouw vraag centraal. Daar past een individueel programma bij, iedere afspraak afgestemd op jouw behoeftes tijdens het proces.

Maximaal 6 gesprekken

Wie bij mij in coaching komt zal nooit onnodig lang in de stoel zitten. Elk traject start met een goede kennismaking. Ik wil zien en aanvoelen wie er tegenover mij in de stoel zit. Voelt dat voor beide partijen goed dan gaan we samen met 100% inzet aan de slag. Binnen drie maanden in maximaal 6 gesprekken heb jij dan je doel gehaald.

 

Na het traject

Vaak blijf ik nieuwsgierig over hoe het met je gaat. Dus bel ik spontaan nog eens om te vragen hoe het met je gaat of ik stuur je een app of e-mail.

Ik vind het zó waardevol dat ik iets mag beteken voor de ander. Het is dan mooi om de groei van mensen te blijven ervaren, ook na de coaching.

Heb je vragen?

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Suzan Bannink

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Suzan sluit altijd aan op jouw behoefte

In 6 gesprekken weer in je energie en vol zelfvertrouwen? Met enorm veel “herrie in mijn hoofd” liep ik bij Suzan binnen, waardoor ik ernstig twijfelde of dit wel ging lukken. Maar al na enkele sessies voelde ik dat ik aan het groeien was.

Het unieke aan de manier van coachen van Suzan is dat zij altijd aansluit op je behoefte, zonder het direct bij je op te leggen, om zo dicht bij jezelf te blijven. Hierdoor heb ik het gevoel dat het mijn eigen reis is geweest en dat ik het stuur weer in handen heb. Suzan, duizend maal dank voor de goede sessies!

Herman Smelink | Business Controller
22 oktober 2021

Suzan heeft het vermogen om het onderste uit de kan te halen

Suzan is mij aanbevolen door een collega. Ik ben enorm blij dat ik Suzan als coach in de arm heb genomen. Ik heb mogen ervaren hoe ze het beste in mij naar boven heeft gehaald en mij in mijn kracht heeft gezet. Dit heeft ze gedaan door mij een spiegel voor te houden, kritische vragen te stellen maar bovenal door zich aan te passen in het gesprek aan mij als persoon.

Ze springt in op wat er zich aandient en heeft het vermogen om het onderste uit de kan te halen. Haar nuchterheid en optimisme maken de gesprekken bovendien heel erg prettig. Ik ben ontzettend dankbaar dat Suzan op mijn pad is gekomen, echt een aanrader als coach!

Wendy Vermue | HR Data Analist
18 april 2021

Life changing, dit wens ik elke andere ondernemer toe

Suzan is voor mij dé bewustzijnscoach voor ondernemers. “Je bent jouw business” heb ik van haar geleerd. Want mijn basis, is de basis van alles, dus ook van mijn bedrijf, juist mijn bedrijf.

Vanuit die plek kwam ik het nodige tegen en heb ik kunnen groeien. Met lef, doortastend, juiste tempo-analyse, inzichten en kennis heeft Suzan mij meegenomen in de reis naar het authentiek zelfzijn in mijn bedrijf.

Suzan kan heel gefocust en professioneel coachen, weet handig op financiële kansen in te spelen wat allemaal ten goede komt van een traject met haar. De inzichten die ik bij Suzan heb opgedaan zijn voor mij life changing geweest en wens ik elke andere ondernemer toe. Sterker nog, ik beveel het aan. Een ding: Suzan is straight en als je dat kan ontvangen, krijg je goud.

Gisela Dooijeweerd | Ondernemer
23 maart 2021

Toegewijd, prikkelend en super straight

Iedere dag leren. Suzan heeft mijn zelfbewustzijn vergroot, waardevolle kennis gebracht, patronen doorbroken èn waardevolle routines ingebracht. Dit op haar eigen verbindende en inspirerende wijze: toegewijd, prikkelend en super-straight (‘in the face’), maar altijd met humor mooie stappen voorwaarts zetten, dat is wat coaching door Suzan brengt.

Met nieuwe inzichten, nuttige instrumenten en een helder kader is bij mij een blijvende verandering in gang gezet, een aanrader! Suzan, wat een geweldig mooi traject heb je weg gezet: dankjewel!

Hilgard van Alfen | Manager
30 juli 2021

Pak het stuur in handen!

Kies jouw situatie

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

11 + 2 =

Mailen

4 + 7 =

Suzan Bannink werkt samen met