45+ coaching

Privé Coaching

#help, nu ben ik opeens 45+

Heb ik alles voor elkaar: mooi gezin, leuke partner, gezellige vrienden, pubers bijna overleefd en een zindelijke puppy… weet ik niet wat ik nu eigenlijk wil!

Meer dan 70% van de 45 plussers stelt zichzelf met regelmaat de vraag: wat wil ik nu eigenlijk? Dat is logisch, je bent in een rollercoaster terecht gekomen, hebt geleerd meerdere ballen hoog te houden en ging ongemerkt van life event naar life event. Opeens woonde je samen, waren er kinderen, was er die vanzelfsprekende baan en de onweerstaanbare blik van je onzindelijke puppy.

Belangrijke vraag voor 45+

Nu ben je op een punt in je leven waarin je je terecht afvraagt wat wil ik nu eigenlijk. Een belangrijk vraag, waarin je staat voor een T-splitsing. Doorgaan zoals je altijd gedaan hebt kan een goede keuze zijn als je blij bent met hoe het nu gaat.

Merk je dat je moe bent, vaker gefrustreerd of misschien twijfelt over je baan, dan kan je in een negatieve spiraal terecht komen. De weg naar je pensioen duurt dan lang, kost je energie en dat heeft effect op de mensen om je heen.

 

Gewenst en ongewenst uit de tent laten lokken

Merk jij dat je onzeker bent over hoe je toekomst eruit zou moeten zien, op het gebied van werk en of privé? Dan kan het fijn zijn daar eens met een fris, inspirerend en onafhankelijk persoon over te praten. Iemand die met je spart, tegengas durft te geven en je gewenst en ongewenst uit de tent lokt om jezelf eens met volle aandacht te bekijken.

 

Ontvang twee gesprekken 100% gratis (geen addertje onder het gras)

Je hebt er zin in of je vindt het een beetje spannend? Voor mensen zoals jij, heb ik iets moois te bieden. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid investeert in het werkgeluk van jouw generatie. Daarom kan ik jou namens dit ministerie 2 gesprekken aanbieden, om te praten over jouw toekomst. Dit is 100% gratis, er zitten geen addertjes onder het gras. Dit gaat buiten jouw werkgever om en verplicht je zeker niet tot afname van meer gesprekken.

Een coaching leert je in maximaal zes sessies hoe je keuzes maakt die kloppen bij jou als persoon. Er ontstaat daardoor weer ruimte voor ontspanning. Zo kun je goed verder met de mooie toekomst die nog voor je ligt! Bel of mail me voor een afspraak.

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

7 + 14 =

Mailen

3 + 1 =

Suzan Bannink werkt samen met