Loopbaan

Privé Coaching

Over jouw loopbaan en wat er (nog) mogelijk is

Wat past er werkelijk bij mij? Starten of stoppen? Meer of minder gaan werken?

Naar je loopbaan kijken vanuit een vrije wil en niet omdat je werkgever daar om vraagt. Die mogelijkheid bestaat altijd en is gezond gedrag. Het feit dat je nadenkt over je toekomst is fantastisch.

Loopbaancoaching is mogelijk rond meerdere thema’s

Wat past er werkelijk bij je?

Of je momenteel wel of geen baan hebt doet er niet toe. Het feit dat je jezelf de vraag stelt wat er qua werk goed bij je past betekent dat je een behoefte hebt om iets te vinden dat bij jou pas. Werk je momenteel bij een werkgever, lees dan dit artikel dat speciaal voor werknemers is geschreven.

Wil je weer starten met een baan nadat je er een poosje uit bent geweest dan help ik je graag op weg. Logisch dat jij een goede keus wilt maken zodat je op een positieve manier weer aan het werk kunt.

Weer beginnen met werken

Reageren op vacatures, kijken naar je eigen competenties en je niet laten afschrikken door taakomschrijvingen voor mogelijke functies. Samen tackelen we de beperkende gedachtes. Alles in de coaching is gericht op het vinden van een baan die bij jou past.

Meer of minder werken

Willen stoppen met werken kan allerlei redenen hebben. Je kunt te vermoeid raken van het werk. Je wilt voor de kinderen zorgen.

Wensen rond meer of minder werken komen vaak niet tot een actie door verschillende redenen in eigen hoofd. Als ik dat vraag dan… of, ik heb het inkomen nodig. Dat krijg ik thuis nooit rondgedraaid.

Door samen te verkennen wat de achterliggende wens rond stoppen met werken is, komen we tot coaching waarin we deze problemen aanpakken.

Voor jezelf beginnen

Je overweegt om voor jezelf te starten. Dat ene idee ooit nog eens de ruimte te geven. Dat kan ontzettend spannend zijn. Coaching voor het helder krijgen van jouw doelen en mogelijkheden kan op dit punt helpen. Lees ook het artikel dat ik speciaal heb geschreven voor startende ondernemers.

Het begint met een wens om te werken aan je loopbaan. Met bewustzijnscoaching werken we aan de wens achter de wens om daadwerkelijk een resultaat te behalen dat jou gelukkig maakt. In maximaal zes sessies stellen we jouw ‘echte’ loopbaan wens op en werken aan het plan om die wens te gaan verwezenlijken.

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

2 + 6 =

Mailen

11 + 13 =

Suzan Bannink werkt samen met