Persoonlijke Groei

Privé Coaching

Persoonlijke Groei
Gun jezelf next level

Zit je er net even heerlijk comfortabel bij… hoor je jezelf opeens denken: “hoe ga ik mezelf nu verder ontwikkelen?” Gefeliciteerd! Je staat ervoor open om jezelf eens flink door elkaar te laten schudden. Jij bent klaar voor je persoonlijk APK.

In je comfortzone is het fijn en veilig. Maar menig quote vertelt je dat ‘The Magic’ juist buiten je comfortzone ligt. Stilstaan is achteruitgaan. Je weet het zelf maar al te goed. Maar wat is dan jouw next level? Het antwoord op die vraag is vaak moeilijker dan de vraag zelf. Met bewustzijnscaching help ik je die vraag scherper te formuleren en naar de antwoorden toe te werken.

Zes voorbeelden van persoonlijke groei die jou next level brengen

1. Verbetering in de relatie met jezelf

Heb je het gevoel dat de snelheid van het leven je heeft ingehaald? Dan voel je vaak een kloof tussen wie je bent en wat je doet. Werken aan de relatie met jezelf is een prachtig doel voor persoonlijke groei.

2. Je passie vinden

Mensen die vol overgave met een hobby bezig zijn. Je kijkt ernaar met een verlangend gevoel. Een passie hebben waar je me-time mee creëert voor jezelf en waarin je jezelf even helemaal kunt verliezen. Maar ja… ik kan niets…ik weet niets…heb ik toch geen tijd voor… Laat je wakker schudden want ook jij hebt een passie en kunt hier tijd voor creëren.

3. Bewustzijnsontwikkeling

Sparren met een objectieve coach brengt je tot conclusies waar je direct iets mee kunt. Waar sta je nu in het leven? Wat zijn je blinde vlekken? Welke zwakke kanten heb je en hoe kun je die verbeteren? Pas na bewustwording volgt de actie. Met beide kunnen we aan de slag voor jouw persoonlijke groei.

4. Rondje om jouw persoonlijke wereld

Laat eens wat licht schijnen op alle gebieden in jouw leven. Wanneer we dit samen doorspreken komen er altijd wel punten naarvoren waar je berusting in hebt gevonden. Het houdt je fris om die berusting aan te pakken in actie waar jij persoonlijk van groeit.

5. Balans pakken

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je het allemaal onder controle hebt. Jouw leven is op orde. Toch voel je van binnen vaak moeheid of het gevoel niet te mogen teleurstellen door voor jezelf te kiezen in plaats van het grotere belang van gezin, familie, vrienden of werk. Jezelf wat meer balans gunnen op een goede manier is jezelf next leven gunnen.

6. Hoe nog meer mezelf zijn?

Het feit dat je jezelf deze vraag stelt geeft al aan dat je groei ziet voor jezelf. Laten we samen sparren en werken naar de oplossing om nog meer jezelf te zijn. Heb je er bijvoorbeeld al over nagedacht waarom jezelf zijn zo belangrijk voor je is?

This is your wake-up call, zet nu zo snel mogelijk je eerste stap

Laat je wens rond persoonlijke groei niet ondersneeuwen door de waan van de dag. Doe jezelf een plezier en zet zo snel mogelijk een eerste stap. Je laat jezelf zien dat jouw groei belangrijk voor je is, juist door het direct een plek te geven. Zie  je beren op de weg? Is het reëel of eigenlijk een vlucht? Volgens mij zijn die beren direct onderdeel van je persoonlijke groei 😉

Met bewustzijnscoaching werken we per definitie aan jouw groei. In maximaal zes sessie leer ik je hoe jij jouw wens om te groeien omzet in een haalbaar actieplan. Niet alleen rond het thema dat je nu wilt ontwikkelen maar breder. Zo ben je in staat om ook in de toekomst deze ontwikkeling, zonder hulp van mij,  voor jezelf in gang te zetten. 

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

6 + 5 =

Mailen

8 + 7 =

Suzan Bannink werkt samen met