Relaties

Privé Coaching

Hoe krijg ik weer een fijne relatie?

Blijf ik eeuwig alleen? Hoort dit nu een fijne relatie te zijn? Onzeker? Uitzichtloos? Pijn? Ik voel me niet meer mezelf in de relatie. Hoe moet het verder?

Het hebben van een fijne relatie lijkt soms vanzelfsprekend wanneer we de mooie social media etalages van vrienden en kennissen in op de tijdlijn voorbij zien komen. We zien verhalen en beelden van de fijne momenten. Samen lachen, berichten vol geluk en de leukste activiteiten. Ervaar je zelf niet dat gevoel? Dan is het niet gek dat je jezelf soms afvraagt: is zo’n fijne relatie ook voor mij weggelegd? Of je nu in een relatie zit of momenteel single bent, ik geef je graag een antwoord op die vraag.

Doodongelukkig in een bestaande relatie

Je in een bestaande relatie doodongelukkig voelen komt vaker voor dan je denkt. Wat belemmert je momenteel in de ervaring van een fijne relatie? Soms is er pijn, wantrouwen of de dreiging van een scheiding. Stress hierover maakt de situatie niet beter.

Werk aan de relatie vanuit wat jij kunt beïnvloeden

De ander veranderen ligt buiten jouw macht. Wel is het mogelijk om zelf in de spiegel te kijken en vanuit jouw eigen kant te werken aan een relatie waarin je geluk ervaart. Tijdens individuele coaching voer ik met jou een eerlijk gesprek. We werken met positieve energie aan doelen voor de toekomst zodat jij weer geluk kan ervaren in de relatie.

Wat singles denken over een toekomstige relatie

Wellicht denk je soms dat je voor altijd alleen zal blijven. Of denk je wel eens na of je ooit in staat bent jezelf opnieuw te geven in een relatie? Waarom gaat het toch altijd mis? En ben je bang om gekwetst te worden. Mogelijk ervaar je pijn vanuit eerdere relaties die je belemmeren om een nieuwe relatie aan te gaan. 

Een relatie begint bij jezelf

Het antwoord op de vraag hoe je als single weer een fijne relatie krijgt ligt bij jou. Door te werken aan een goede relatie met jezelf word je krachtig. Juist wanneer jij weer in je kracht komt te staan ben je in staat om jezelf te geven aan een partner.

Hoe je aantrekkelijk wordt voor de ander

Doordat je weet wat jij wilt, welke waarden en normen belangrijk voor jou zijn en hoe jij voldoende ruimte in kunt nemen in je relatie is het mogelijk ook daadwerkelijk te genieten van een relatie. Sterker nog, het maakt je aantrekkelijk voor de ander.

Tijdens een coachingstraject werk ik met jou aan de stappen die specifiek voor jou nodig zijn om weer vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Bel of mail me voor een afspraak.

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

8 + 13 =

Mailen

6 + 10 =

Suzan Bannink werkt samen met