motivatie wekker

Suzan Bannink | motivatiespreker

Motivatie Wekker

Met een motivatiespreker als Suzan Bannink zet je de Motivatie Wekker! De Motivatie Wekker is een talk waarin je wordt wakker geschud. De wekker gaat af op thema’s waarvan de luisteraar zichzelf niet eens bewust is dat hij of zij ligt te slapen.

Kalm, nuchter en met humor deelt Suzan verhalen over ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak. Dat kan in een online meeting of een live bijeenkomst.

Het effect?
Na het beluisteren van de Motivatie Wekker zijn luisteraars altijd geïnspireerd, gemotiveerd en aan het denken gezet.

“Als ik ga spreken voor een groep blijft dat vooraf altijd spannend. Dan verplaats ik mijn gedachten alvast naar het eind van de presentatie en de bijhorende reacties. Juist dat geeft mij een grote lach. Ik krijg er energie van. Het opent hele leuke gesprekken en uit de reacties blijkt iedere keer weer dat mensen zich wakker geschud voelen op thema’s waarvan ze zelf niet eens wisten dat het ingekakt was.” Suzan Bannink

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de opdracht van een Motivatie Wekker wordt de presentatie op maat gemaakt. Variabel zijn tijd, thema en de manier van interactie met de toehoorders. Afhankelijk van de wens kan de Motivatie Wekker goed gecombineerd worden met een training op maat.

Boek een Motivatie Wekker

HBO/WO onderwijs

Laat studenten wakker de arbeidsmarkt bestormen. Durf je in loondienst te handelen als een ondernemer? Hoe blijf je verantwoordelijk voor je eigen loopbaan? Suzan neemt studenten en docenten mee in een inspirerend verhaal waar je altijd je win uit haalt. Vraag naar de mogelijkheden

Bedrijven

Teamwork, leiderschap, veerkracht. Heb je samen hetzelfde doel voor ogen? Hoe kun je samenwerken als er veel verschillen zijn? Hoe deal je met tegenslag? Welke grenzen belemmeren en welke zijn nodig? En hoe zit het met eigenaarschap? Deze Motivatie Wekker is maatwerk per opdracht.
Vraag naar de mogelijkheden

Live of Online

Motivatie Wekkers kunnen live of online gegeven worden. Heb je een wens voor een inspirerende talk. Voor je team, een evenement of andere gelegenheid. Neem gerust contact op!

Inspiratie

Zoek je een spreker voor jouw opleiding, bedrijf of event?
Neemt vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

14 + 2 =

Mailen

11 + 14 =

Suzan Bannink werkt samen met