Bedrijfstraining

Suzan Bannink | trainer

Verbeter snel teamprestaties met behulp van een laagdrempelige bedrijfstraining

Bedrijfstraining is nuttig wanneer je als manager ziet dat jouw team een extra duwtje in de rug nodig heeft. Er hapert wat in de onderlinge communicatie. Er is onrust over de werkdruk. Je merkt een klaagcultuur en voelt frustraties. Dat belemmert de samenwerking. Bedrijfstraining haalt op een veilige manier de oorzaak van het probleem naar boven en zet de mensen in zo’n team weer in beweging.

Bedrijfstrainingen inzetten om de prikkelende onderlaag helder te krijgen

Trainingen voor bedrijven zet je in vanuit verschillende doelstellingen. Als manager zie en voel je wanneer jouw team mooie resultaten neerzet. Toch voel je ook direct wanneer er onrust in het team heerst. Een onrust in de vorm van klagen, verminderde communicatie, frustraties of misschien zelfs wel boosheid. De aanleiding voor de verminderde samenwerking, lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Toch zien we in de praktijk vaak gebeuren dat er juist in de onderlaag een ander probleem het team prikkelt, met als gevolg ruis in de samenwerking.

 

Waarom bedrijfstraining inzetten?

Als je wilt dat collega’s in een team beter gaan samenwerken. De sfeer verandert. De houding naar elkaar, de houding naar klanten of richting manager verandert dan is een bedrijfstraining dé stap om in een gezamenlijk moment alle deelnemers in beweging te krijgen.

 

Bedrijfstraining is altijd maatwerk

Geen bedrijf en team is gelijk, daarom bestaat er maatwerk voor bedrijfstraining. Heb jij de wens om een bedrijfstraining in te zetten voor jouw team? Dan is de eerste stap dat we samen een voorbespreking doen. Dat doe ik grondig en we duiken direct de materie in. Tijdens de deze voorbespreking wordt duidelijk wat de achterliggende reden is voor de aanvraag en daarmee eigenlijk jouw gewenste uitkomsten na het volgen van de bedrijfstraining. Je krijgt daarna een maatwerkplan specifiek voor jouw team en vraagstuk.

Inspiratie

Zoek je een geschikte training voor jouw bedrijf? Bedrijfstraining is altijd maatwerk.
Neemt vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

9 + 5 =

Mailen

2 + 3 =

Suzan Bannink werkt samen met