loopbaan

Werknemer Coaching

Een loopbaancoach inschakelen is altijd een goed idee

Wat moet de volgende stap in mijn carrière zijn? Benut ik mijn talent voldoende? Daag ik mezelf voldoende uit? Kan ik nog iets anders gaan doen?

Ontwikkel jezelf, denk na over jouw rol binnen het bedrijf, jouw groei, je toekomst en de bijdrage die jij kunt leveren door meer waarde toe te voegen. Op tijd stilstaan bij jouw groeicurve voorkomt uitval en zorgt ervoor dat jij met goede energie en motivatie aan het werk bent en blijft. Dat is werken op een gezonde basis!

 

Een loopbaancoach voor iedere werknemer: daar knapt de wereld van op!

Jij en de verhouding tot je werk staan centraal in loopbaancoaching. Een of meerdere sessies met een loopbaancoach levert altijd inzichten, nieuwe energie en een frisse ruime blik op de toekomst. Een jaarlijkse onderhoudsdosis met een loopbaancoach voor alle werknemers zou fantastisch werken! Je voorkomt er uitval mee. Mensen werken dan met oprechte motivatie en samenwerken gaat nu eenmaal makkelijker als jij en je collega’s in kracht staan.

Oke, loopbaancoaching voor alle werknemers is wellicht niet haalbaar. Maar een betere wereld begint bij jezelf. Ik vertel je graag meer over loopbaancoaching.

Vragen die horen bij loopbaanontwikkeling

De grootste misvatting over loopbaancoaching is dat het alleen bedoeld is voor mensen die niet lekker in hun vel zitten. Het preventief inzetten van loopbaancoaching werkt net zo goed door in positieve werkprestaties. Met loopbaancoaching wordt er gewerkt aan persoonlijke en professionele eigenschappen.

De voorbeelden zijn talloos, een paar onderwerpen die thuishoren bij loopbaancoaching:

 • Je weet niet wat je wilt qua werk.
 • Je wilt meer plezier ervaren in je werk.
 • Je verveelt je soms in je werkzaamheden.
 • Je wilt eigenlijk een andere baan, maar hoe of wat dan?
 • Je loopt vast in de samenwerking met andere collega’s.
 • Je verlangt naar wat meer waardering.
 • Je wilt minder stress ervaren in je werk.
 • Weten waar jij je motivatie vandaan kan halen.
 • Je wilt je sterke en zwakke kanten beter toepassen in de praktijk.
 • Je wilt je ontwikkelen, maar wat en hoe? 
 • Je vraagt jezelf af of je voldoende uitdaging hebt?
 • Je twijfelt of je op jouw leeftijd nog wel een nieuwe stap kan zetten?
 • Je wilt je houding in de organisatie verbeteren.
 • Je wilt je competenties verbeteren.
 • Je wilt weten wat je nu eigenlijk écht graag doet.
 • Je weet wel wat je wilt maar weet niet hoe je jouw doel kunt bereiken.
 • Je twijfelt of je bij je huidige werkgever wilt blijven werken.
 • Je hebt een periode van ziekte achter de rug, hoe kom je weer gezond in het werkproces?
 • Je wilt meer inzicht in wie jij als persoon bent en hoe dit jouw werk kan verstreken.
 • Je wilt omgaan met gebekte collega’s en/of je grenzen duidelijker kunnen aangeven.
 • Je wilt je inkomen verhogen.
 • Je wilt misschien wel ondernemer worden.
 • Je denkt misschien na over omscholing naar een andere branche. Hoe dan?
 • Je wilt beter kunnen communiceren met collega’s.
 • Je durft niet te solliciteren dus blijf je maar…

Staat jouw gevoel of reden voor een gesprek met een loopbaancoach niet in deze lijst? Dat is goed mogelijk! Een goed gesprek over jouw positie binnen een bedrijf of jouw functioneren kan vanuit talloze invalshoeken.

De vraag is: stop je de gedachten erover weg of maak je er werk van en kies je voor loopbaanontwikkeling?

Wat kun je verwachten bij een loopbaancoaching?

Verwacht in mijn loopbaancoaching geen testjes en andere tools zoals kwaliteitenspelletjes et cetera. Testen geven je nooit de eerste stap naar jouw toekomst, het heeft nog nooit iemand in verandering gezet.

Binnen de loopbaancoaching draait het volledig om jou, zonder afleiding van testjes en spelletjes. Jouw vraag, gevoel en kwaliteiten zijn niet zomaar te vatten in een momentopname. Tijdens de loopbaancoaching kijk ik met jou naar de vraag achter de vraag. Je overtuiging achter je helpende of belemmerende gedachten. Dat is niet eng, dat geeft inzicht, geeft je vernieuwde energie en is actiegericht voor jouw toekomst.

Merk je dat je niet durft te solliciteren? Dan kijken we op basis van welke overtuigingen die angst leeft. Schrikken vacatureteksten je af? Leg je dan de lat te hoog voor jezelf of is die afkeer voor een hele leuke baan terecht? Blijf je zitten omdat je partner mogelijk een baan kwijtraakt? Hoe voorkom je dan dat deze opoffering ten koste gaat van jouw geluk?

Zo zijn er eindeloos veel voorbeelden. De vraag is nogmaals: stop je de gedachten weg of maak je er werk van en kies je voor ontwikkeling in je loopbaan?


Wat kost loopbaancoaching

Je vraag is begrijpelijk, maar laten we eerst eens kennismaken. Financiën mogen nooit jouw persoonlijke groei in de weg staan. Vanuit mijn ervaring weet ik dat er veel mogelijkheden zijn om loopbaancoaching te financieren. Tijdens een kennismaking gaan we gericht kijken naar je verhaal, waar je tegenaan loopt en wat de achterliggende vraag is, zo krijg je passend aanbod. Vanuit dit passend aanbod kunnen we kijken welke vergoedingsmogelijkheden er zijn en kan je nog steeds vrijblijvend kiezen om wel of niet de coaching in te gaan. 

Ben je een werkgever?
Ook werkgevers die meer informatie wensen over de mogelijkheden voor hun werknemers kunnen contact opnemen. Indien gewenst geef ik een presentatie op locatie over mijn methodiek en de mogelijkheden. Op tijd investeren in mensen voorkomt uitval en zorgt ervoor dat mensen met goede energie en motivatie aan het werk zijn en blijven.

Waar wacht je op? Ontwikkel jezelf, denk na over jouw rol binnen een bedrijf, jouw groei, je toekomst en de bijdrage die jij kunt leveren door meer waarde toe te voegen.

Er zijn  nog meer mogelijkheden

Prive coaching

Privé Coaching

Ik coach je met positieve doelen naar een toekomst die 100% bij jou past én jouw leven lichter, leuker en vrij maakt.

Prive coaching

Werknemer Coaching

Investeren in het welzijn van een werknemer levert altijd betere prestaties voor bedrijf en omgeving. Ik voorkom uitval en zet de werknemer in kracht.

Prive coaching

Ondernemer Coaching

Starten, groeien en balans vinden tussen werk en privé. Deze thema’s geven een kick en maken ondernemers tegelijk onzeker. 

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen en samen door te spreken hoe coaching wel of niet zinvol is in jouw situatie.

Wat anderen vertellen over hun coach ervaring

Monyanet 

Ik ben veel meer vanuit mijn gevoel gaan leven en voel me nu echt zeker.

Sophie

Dankzij de coaching is mijn fundering zo sterk geworden dat ik nu weet dat ik moeilijkheden goed aankan.

Alex

Het is persoonlijk en krachtig. Ik neem nu honderd procent beslissingen vanuit mijn hart.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Bellen

4 + 5 =

Mailen

4 + 5 =

Suzan Bannink werkt samen met